Skip Navigation Links

Köfteci Ramiz Yine Şaşırtmadı!

Türkiye'de lezzetli ürünleriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini toplamış Köfteci Ramiz, düğün, nişan, sünnet ve her türlü toplu yemek organizasyonların

Gündem   A+a-

 
 
Türkiye’de lezzetli ürünleriyle 7’den 70’e herkesin beğenisini toplamış Köfteci Ramiz, düğün, nişan, sünnet ve her türlü toplu yemek organizasyonlarına başladı.
İlk sınavını bölgemizin tanınmış işadamlarından AHM İnşaat Ltd. Şti. ortaklarından Ali Tekten’in oğlu Şahin’in sünnet düğününde veren Köfteci Ramiz, sunduğu menüyle davetlilerden tam not aldı.
İlk sınavında tam puan alan Köfteci Ramiz’in İskenderun Bankalar Caddesi ve Antakya Prime Mall işletmecisi Metin Yeral, bölgenin saygın işadamları ve siyasetçilerinin katıldığı, ağır sorumluluk isteyen çok önemli bir sünnet organizasyonundan başarıyla çıkmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Ramiz’in köfte menüsü ile tavuk çeşitlerimiz, mezelerimiz ve sunum şeklimizle önce davetlilerin damak zevklerini ve ardından da gönüllerini fethetmiş olduk. Bundan sonra tüm yemekli organizasyonları yapmaya başlayacağız” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet