Skip Navigation Links

Gaziantep'de Kadınlar'dan Kan Bağışına Destek

Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen 'Kan Bağışı' kampanyasına kan vererek destek oldular.

Gaziantep'de Kadınlar'dan Kan Bağışına Destek

Sağlık   A+a-

Şehitkamil Belediyesi Kayaönü Aile Merkezi'ne gelen kursiyerler, kış aylarında azalan kan bağışına destek olmak için Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen 'Kan Bağışı' kampanyasına kan vererek destek oldular.
KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR
Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman duyarlılıkla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Daha önce Şehitkamil Sosyal Tesislerinde başlatılan kan bağışı kampanyası devam ediyor. 'Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır' sloganıyla hareket eden Türk Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına Şehitkamil Belediyesi Kayaönü Aile Merkezi'nde eğitim gören, kursiyerler destek verdi. Kızılay Kan Merkezi Doktoru Oktay Türk, "Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezleri ve Kızılay'ın ortaklaşa yaptığı proje kapsamında, 12 aile merkezimizi ziyaret ettik. Toplam 200 kişiyi aşkın başvuru aldık, şimdiye kadar sosyal tesislerden 170 ünite kan bağışı topladık. Bundan sonra da 20 aile merkezimizi daha ziyaret edeceğiz. Kan vermenin bir sürü faydası var. Kan veren kişinin sağlığına fayda sağladığı gibi hastanelerde yatan vatandaşlarımız için kan bağışı önemlidir. Kan bağışlarını belli testler yaptıktan sonra alıyoruz" dedi.
Kan bağışında bulunan kursiyerler ise, "Kan bağışı çok güzel bir projedir. Sağlıklı olan herkesin kan vermesi gerekiyor. Bugün biz başkalarına kan veriyoruz, belki ilerde bizimde ihtiyacımız olacak onlar da bizlere kan bağışında bulunacaklar. Bizler Kızılay'a gidip kan veremiyorduk. Onların buraya gelmesi çok güzel oldu. Bu faydalı proje için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet