Skip Navigation Links

Emekçinin Alın teri Tartışılamaz

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, dört günlük belediye başkanları ziyaretlerini tamamladı,

Gündem   A+a-


TÜRK METAL SEN HATAYDA Kİ BELEDİYELERİ ZİYARET... paylaşan: 8gunhaber

 

      Kurtulun Bu Asalaklardan

 

     Türk Metal-Sen Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, Genel başkan yardımcısı Mesut Gezer ve Türk Metal-Sen Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde, Türk Metal Sendikası şube başkanı Çakır Varan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet tarafından bir dizi ziyaretler yapıldı.

 

      Bu kapsamda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ya tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

 

     Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, dört günlük belediye başkanları ziyaretlerinin dışında akşamları Osmaniye, Dörtyol ve İskenderun olmak üzere sendika üyeleri ile yemekli toplantılarda bir araya geldi.

 

                 Savaş’dan Moral Desteği

 

      Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Hatay Büyük şehir Belediye başkanı Lütfü Savaş iie yaptığı söyleşi de öncelikle Savaşı seçimlerde gösterdiği performans dan dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi .

 

      Ardından sendikal faaliyetlere de yer veren Kavlak, çalışmalarımız istikrarlı bir süreçte ilerliyor. Tek amacımız emekçi kardeşlerimizin daha insanca bir yaşama kavuşmalarını sağlamaktır. Bu nedenle hak yolunda doğru adımlarla yürüyoruz sonuca doğru yaklaştık kısa bir süre sonra Türk Metal Sendikası bayrağını gönlere çekeceğiz şeklinde konuştu.

 

         Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, Sendikal faaliyetlerindeki mücadelenizde başarılar diliyorum. Her insan iyi ve refah bir yaşamı hak eder bu nedenle emekçi için iyi olan kazanacaktır dedi.

 

         Osmaniye Belediye Başkanı kadir Kara

 

            Emek En Yüce Değerdir

 

      Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve heyeti Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

 

      Karşılıklı iyi temennilerle başlayan sohbette emeğin ve emekçinin hakkı daima korunmalıdır diyen Kara, Türk Metal Sendikasının haklı mücadelesinde yanındayız dedi ve başarı dileklerini iletti.

 

       Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu

 

       Hayırlara Vesile Olsun

 

     Ak Parti belen Belediye Başkanına da ziyarette bulunan Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak ve heyeti, samimi bir sohbet gerçekleştirdi. İyi niyet ve temennilerin karşılıklı olarak vurgu yapıldığı ziyarette hoşgörü ve barışın önemine değinen yapan Vurucu, birlikteliğimiz ve kardeşliğimize sekte vurulmadan yapılan her mücadele onurludur başarılarınızın devamını diliyorum şeklinde konuştu. Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak, da bu iyi niyet temennilerine katılarak Başkan Vurucu ya günün anısına plaket tabak takdim edildi.

 

 

 

      Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha

 

      Emekçinin Alın teri Tartışılamaz

 

      30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkarak, hemşerilerinin teveccühünü kazanan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret eden Türk Metal Sendikası heyeti hoşgörünün ve güler yüzün hâkim olduğu bir ev sahipliği ile karşılandılar.

 

       Nezaket ziyaretinden onur duyduğunu belirten Culha, sendikal Faaliyetler özgür ve demokratik bir yapının işaretleridir. Bu nedenle barış ve hoşgörünün hakim kılındığı bir sonuç temenni ediyorum dedi.

 

      Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, bu iyi niyetli söyleşiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bölgenin genelinde hak ve haklı kazanacaktır. Çünkü biz emekçimizin refahı yüksek bir yaşam sürmesini vaad ediyoruz şeklinde konuştu.

 

     Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy

 

      Daima Emekçinin Yanınızdayız

 

      Türk Metal Sendikası heyeti nin 30 Mart yerel seçimler sonucu kapsamında süren ziyaretlerin sonuncusu Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a gerçekleştirildi.

 

      Karşılıklı samimi bir ortamda yapılan ziyaret’de Toksoy, daima emekçinin yanındayız. Çünkü onlar bu ülkenin temel taşlarıdır, olmazsa olmazlarımızdır. Ağır beden işçiliklerinin bedeli mutlaka hak edilebilir ölçülerde verilmelidir. Bu nedenle sendikal mücadelenizde daima yanınızda olacağım dedi.

 

      Türk Metal Sendikası genel Başkanı Pevrul Kavlak, varlığınız bize güç verdi. Mücalemiz emekçinin onur ve yaşam mücadelesidir. Bir tarafta emeğin hakkını çalanlar diğer tarafta emekçinin alın teri vardır bu nedenle davamız kutludur azmin zaferi yakında ilan edilecektir şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

      Türk Metal sendikası Bölge Sorumlusu Metin Önde

 

        Namusumuza Dil Uzatıyorlar

 

     Türk Metal Sendikası Bölge sorumlusu Metin Önde toplantılarda yaptığı konuşmada “Bizim birlik ve beraberliğimiz, yol arkadaşlığımız birilerini rahatsız ediyor biliyorum. Bu nedenle öyle seviyelerini düşürdüler ki namusumuza bile dil uzatıyorlar. Sendikacılık onur gerektiren bir iştir. Türk Metal Sendikası alnı dik başı yukarda yoluna devam ediyor vakti zamanı geldiğinde tüm bunların hesabı sorulacaktır dedi.

 

       Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak,

 

        Sizi Dünya ya Geldiğinize Pişman Ederim

 

      Türk Metal Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak ve heyeti Belediye Başkanları ziyaretlerinin dışında Osmaniye, Dörtyol ve İskenderun’da İsdemir İşçileri ile bir araya geldi.

 

       “Bunlar işçiyi işiyle tehdit ediyorlar. İşçiyi emeğiyle tehdit etmek hangi ahlaka sığar? Bir tek kişiyi Türk Metal’e geçtiği için atmaya ve attırmaya kalkın bu dünyayı başınıza yıkarım. Bir tek kişinin ekmeğiyle oynasınlar, dünyaya geldiklerine pişman etmezsem namerdim. Eğer yüreğin yetiyorsa, kendine güveniyorsan, cesaretin varsa tek bir kişi sendikal tercihinden dolayı işten çıkar. Seni insan içine çıkarırsam namerdim Bu dünyayı başına yıkarım ” Diyerek sert konuştu.

 

      Pevrul Kavlak, Erdemir ve İsdemir işçilerinin ücret durumu, sosyal hakları ve daha birçok konuyu anlatırken, İsdemir’de yaşanan grev sonrası alınan zammı eleştirirken, Erdemir işçisinin ücretleri ile İsdemir işçisinin ücretleri arasında farkın açılmaya devam ettiğini rakamlarla ifade etti.

 

        Yalancı Pehlivan

 

     Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, yaptığı konuşmalarda Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül için “Yalancı pehlivan” ifadesini kullandı “Bunlar deve kuşu gibidir. Başlarını kuma gömerken saklandıklarını zannederler ama her yerleri ortadadır” dedi.

 

 

       Haramilerin Saltanatını Yıkacağız

 

      Çelik-İş Sendikası’nın 40 yıldır işçilerden aldığı aidatların hesabını soran Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, “Ne bir sosyal tesisleri, ne bir çatıları ve ne de çaktıkları bir çivi var. Bunlar top peşinde koşuyor toop. Milyonlarca lira eden bu aidatlar nerede? Bu paralar Ali baba ve kırk haramilere gidiyor. Bunların hesabını tek tek siz soracaksınız” diyerek Ali Cengiz Gül’e yüklendi. İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan ve yönetiminden övgüyle söz eden Pevrul Kavlak, sendikal tercihinden dolayı bir kişinin dahi işinden atılmaması konusunda verilen sözün tutulmasından dolayı da şükranlarını sundu.

 

       1 Mayıs Haramilerin Tarihi Olacak

 

       Kavlak “1 Mayıs İsdemir’in bayramı, Ali baba ve kırk haramilerin İsdemir’den gidişinin başlangıcı olacak.

 

     Sadece aidat ve koltuk peşindeler. Bunların bir dikili ağacı, bir yaraya merhem oldukları yoktur.”

 

      Türk Metal’in mal varlığını açıklayan Genel Başkan Pevrul Kavlak, “Bu gayrimenkuller, işçilerden kesilen aidatların alındı belgesidir. Tüm tesislerimizde üyelerimiz aileleriyle birlikte 5 yıldızlı bir şekilde ağırlandılar”

 

      Türk Metal Sendikası’nın veremeyeceği hesabı yoktur “Türk Metal hiçbir yasal zorunluluk olmadığı halde tüm hesaplarını mali müşavirlere denetletir. Her kuruş incelenir. Bizim hiçbir şeyden korkumuz yok, endişemiz yok. Abdestimizden şüphemiz yok, kul hakkıyla doymaktansa aç kalmayı tercih ederiz dedi.


 
Emekçinin Alın teri Tartışılamaz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet