Skip Navigation Links

Şehit Ailelerinden Teşekkür Ziyareti

İskenderun’daki şehit aileleri, Asri Mezarlık’taki Şehitliği yenileyen ve şehit aileleriyle yakından ilgilenen

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

   Makamda gerçekleşen ziyarete, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve şehit aileleri katıldı.

    Ziyarette konuşan İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu, “Şehitliği yenilediniz. Yaptığınız çalışma bizim için çok önem taşıyor. Şehit aileleri olarak hassasiyetinize, duyarlılığınıza, yakın ilgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz” dedi.

    Şehit ailelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil, “Şehitlerimiz ve şehitlerimizin emaneti olan sizler bizim için çok önemlisiniz. Şehitlik çok büyük bir makamdır. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Sizler evlatlarınızı vatanımız uğruna şehit verdiniz. Bizim için değerlisiniz. Her zaman yanınızdayız. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum, siz şehit ailelerine de sabırlar diliyorum. Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız” diye konuştu.

    Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, şehit aileleri Başkan Seyfi Dingil’e bir buket çiçek ve üzerinde ‘Şehitliğimizin bakım onarımına yaptığınız katkılar ve derneğimiz ile şehit ailelerine yakın alakanızdan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz’ yazılı plaketle teşekkür etti.

    Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Seyfi Dingil, dernek yönetimine ve şehit ailelerine çiçek ve plaket verdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ABzekh 22 Kasım 2014 Cumartesi
BOYLE ŞEYLERİ GECECEKLER KAMERA KARŞISINDA REKLAM VERMEDEN YAPMALARI GEREKİR,ZAMAN CIKAR ZAMANI MENFAAT ZMANI OLMUŞ ,ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,HİC KUSURA BAKMAYIN İSKENDERUNDA BİR YAGMUR YAGDI ORTALIK FELC OLDU,SAKARYA MAHALLESİNDEN DÜNYA KADAR OY ALDI SAYIN DİNGİL BELDELERE NE YAPTI Kİ ,HERYER BERBAT DURUMDA,CÖPLER ALINMIYOR,SİVRİ SİNEKTEN UYUNMAZ HALE GELDİ BE ANCA BUNLAR AYAKKABI KUTUSUNA SAKLAMAYI BİLİRLER,KUSURA BAKMAYIN GERCEKLER ACIDIR...
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet