Skip Navigation Links

DTSO BAŞKANI CEMAL TALAY CUMHURBAŞKANI’NI ZİYARET ETTİ

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetimi ve Oda Başkanları ile birlikte

Gündem   A+a-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni Cumhurbaşkanlığı konutu olan Aksaray’da ziyaret ederek tebrik etti.

     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 360 Oda Başkanı ile birlikte Atatürk Orman Çiftliği içerisinde yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı konutunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiklerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay bir buçuk saate yakın istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

    Dörtyol’un ve Körfez’in sanayi potansiyeli hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgiler veren Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay; “Türkiye’de sanayicilerin vergi sıralaması içerisinde ilk 100 firma arasında 4 firma, ilk 500 firma arasında ise 10 firma ilçemizde bulunmakta. Körfezde yeni yapılacak olan sanayi yatırımlarıyla birlikte hem ilçe, hem il, hem de ülke ekonomisinin katma değer bakımından gelişeceğini düşünüyoruz. Özellikle narenciyeye dayalı tarımsal sanayi tesislerinin sayısının arttırılmasında bölge çiftçisinin ürününü pazar payını yükseltmede olumlu yansımalar oluşturacağı kanaatindeyiz. Kültürel anlamda büyük bir zenginliği bulunan ilçemiz Milli Mücadele tarihimizde önemli bir yeri bulunan İlk Kurşun’un atıldığı yer olması bakımından da önemli. Bu anlamlı günü 19- 20 ve 21 Aralık tarihlerinde düzenlemekte olduğumuz İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivaliyle kutlamaktayız. Siz değerli Cumhurbaşkanı’mızı da programınız elverdiği ölçüde Dörtyol’da bu festivalimizde aramızda görmekten şeref duyarız.” dedi.

 

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet