Skip Navigation Links

Dr.Gani Bahadırlı 75.Yıl Anaokulunda 23 Nisan Coşkusu

23 nisan okul bahçesinde 180 çocuk aynı anda kutladı‏.

Gündem   A+a-

 23 nisan gösterinde okulun öğrencileri oyun alanına ellerinden rengarenk ucan balonlarla gırdıler.gösteri yerlerine geçen çocuklar gösteriye başlamadan önce aynı anda uçan balonlarını gökyüzüne bırakarak heyecanlı anlar yaşadılar,veliler tarafından ayakta alkışlanan çocukların heyecanları,mutlulukları görülmeye değerdi.izdihamın yaşandı 23 nisan gösterisinde istiklal marsı ve saygı durusunun ardından okul müdürü ÇİĞDEM ARSLAN ;Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı, bu alanda hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ifade ettiğini dile getirdi.

 
 

Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenini ifade eden Atatürk, onlara bir de bayram armağan ettiğini,Bugünde bizlere düşen görevin; hem atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek, hem de atamızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel biçimde yad etmek olmalıdır dedi.

 

Atatürk'ü ve bizlere emanet ettiği büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar uyanık, kararlı ve bilinçli olabilsinler. Tarihi mirasımızı koruma ve kollama konusundaki ödevlerini yerine getirebilsinler dedi. Yaklaşık 180 çocuk aynı anda okulum futbol sahasında ; Sultanların dansı, Ankara Misket , Dım dım yar, bugün bayram çocuklar parçalarınyla velileri ve gelen misafirleri çoşturdular ve herkes ayakta alkışladı bu gösteriyi. Gösterilerin ardından çocuklar palyaço,yüz boyama,kum boyama,ucan balon vs…etkınlıklerle 23 nısanın coskusunu arkadasları ile bırlıkte kutlamaya devam ettıler.

Bu duygularla, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutladı.

 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet