Skip Navigation Links

CHP’den Yolsuzluk Pankartı!

CHP’li Başkan Uyar: Haramilerin Saltanatını Yıkacağız

Politika   A+a-

    Türkiye’de yolsuzluk operasyonlarının yapıldığı 17 – 25 Aralık 2013 tarihlerini “Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası” ilan eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İlçe teşkilatı dev bir pankartı parti binasına astı. Ak Parti’nin yargı eliyle diktatörlüğe yol aldığını iddia eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar; “haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi.

    Çaldıklarını Kusturana Kadar Peşlerindeyiz

    Parti binasında çok sayıda partilinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Uyar; “17-25 Aralık 2013 günleri ülke tarihine kara sayfa olarak geçmiş bulunmaktadır. Cumhurbaşkanı 17-25 Aralık’ı unutturmak için Amerika’nın keşfinden Osmanlıca’ya kafa karıştırmaya sürdüredursun CHP olarak bakan çocuklarının yatak odalarındaki çelik kasaları, para sayma makinelerini,elbise torbalarındaki paraları,Urla’da SİT alanına yapılan kaçak villaları unutturmayacağız. Çaldıklarını kusturana kadar peşlerindeyiz.Ülke tarihinin en büyük yolsuzluk skandalında sorumlular er geç adalet önünde hesap vereceklerdir.Haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi.

 

    Hukuk Devletine Darbe Devam Ediyor

    17-25 Aralık tarihlerinde yolsuzluk ve rüşvetle adı anılanlar, adli kolluğa,hakimlere,hukuk devletine yaptığı darbe devam ediyor. Zamanlaması itibarıyla da 17-25 Aralık sürecini unutturmak isteyenler Çeşitli medya organlarına baskı yapma suretiyle gündemi değiştirmek ve bu yönüyle halkın bilgi edinme özgürlüğünü elinden almak istiyorlar. Aslında medyaya yapılan bu baskı ve tehdit halkın gerçekleri öğrenmesinden korkanların zihniyetidir. Çünkü insanların önünü keserek kendi fikirlerini ifade etmeme, onların düşüncelerini kuşatarak onları bir ölçüde hapsetme doğru bir anlayış değildir. Demokrasiyle, insan haklarıyla, hukukla, adaletle bağdaşmaz. Bu bir gerçektir. Bu açıdan bunu doğru bulmuyoruz ve kınıyoruz.

    Halen Kendisini Başbakan Zannediyor!

     AKP, yargı eliyle kendisinin istemiş olduğu diktatörlüğe doğru hızla yol almaktadır. Bu bir diktatörlük uygulamasıdır. Kendisine muhalif olan herkesi susturma ve aleyhindeki bütün medya ve yayın organlarını yok etme kampanyası haklı bir kampanya değildir. Bu tarihte görülmüş olan hep diktatörlerin uyguladığı yöntemlerdir. Bunlara kesinlikle karşıyız. Her konuda fikir beyan eden ve dediğini dikta etmeye çalışan bir Cumhurbaşkanımız var ve hala kendisinin başbakan zannediyor. Bu sistemin adı demokrasi falan değildir. Bu baskınlar da hızla demokrasiyi yok etme eylemleridir. Ama şunu da herkes bilmesi lazım ki nerede hukuksuzluklar varsa nerede baskı,nerede zulüm varsa CHP her zaman orada dimdik duracak ve ezilenlerin haksızlığa uğrayanların yanında olacaktır.

 


 

CHP’den Yolsuzluk Pankartı!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet