Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP İktidarında Esnaf Rahat Nefes Alacak

Dr. Riyat Kırmızıoğlu sanayi esnafının sorunlarını dinledi

CHP İktidarında Esnaf Rahat  Nefes Alacak

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu İskenderun Küçük sanayi sitesi kooperatifini ziyaret etti.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu İskenderun Küçük sanayi sitesi kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz ve üyeleriyle sanayi esnafının sorunlarını konuştu.

Başkan İbrahim Açıkgöz konuşmasına; Bir esnaf çocuğu olmanız ve sürekli olarak halkın arasında dolaşmanız nedeni ile diğer esnaf kardeşlerimizin olduğu gibi sorunları bildiğinizi ve yakından takip ettiğinizi uzun yıllardır izliyoruz. Sanayi bölgemize ait taşınma ile ilgili çalışmamız yıllardır devam etmekte kendi dertlerimizden öte esnafımızın dertlerini gündemimize alıp esnaflarımızı sürekli yerlerinde ziyaret ederek sorunları ilk ağızdan dinlemek yöntemi her zaman sorunları daha çabuk çözmemize sebep olmuştur. Bizleri ziyaret ettiğiniz için onur duyduk. Sizlerle beraber çalışmaktan onur duyarız diyerek sözü Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na bıraktı.

Dr. RiyatKırmızıoğlu konuşmasına ; ‘’ Küçük ve orta ölçekli ülkenin istihdamında büyük bir pay sahibi olduğunu unutmadan ayrıca büyük sanayi kuruluşlarına alt yapı oluşturacak teknoloji ve iş gücünün sağlayan siz değerli esnaflarımızın sorunlarının çözümü için sizlerle beraber olacak bir iktidar iradesine sahip olabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmaya kararlıyız. Ülke çapındaki büyük sermayelerinin oluşturduğu zincir işletmelerden dolayı, örneğin otomotiv sektöründeki tamir ve bakım servisleri gibi küçük esnafın iş alanları daraltılmış bu insanların evlerine ekmek götürmesi gittikçe zorlaşmıştır. Bunun yanı sıra 23 çeşit vergi ile uğraştırılan esnaf bugün BAĞ-KUR’unuödeyemez durumdadır.Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında küçük işletmeleri destekleyecek teşvikler ve vergi indirimleri ile borçlarının yeniden yapılandırılması ve BAĞ-KUR‘a olan borçlarının faiz alınmaksızın makul ve mantıklı bir şekilde uzun vadeye yayılarak ödenmesi sağlanacaktır.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında Esnaf rahat bir nefes alacak. Yanında çalıştırdığı işçilerin SSK primleri ile ilgili muafiyet politikalarına yer verilecektir.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasının ardından üyelerin sorularını yanıtladı. Sohbette, üyeler bir esnaf çocuğu olmasının Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nabir avantaj sağladığını ve coşkusu, kararlılığı ve iş yapma arzusunun kendilerini çok etkilediklerini beyan ettiler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Salih BAYAR İskenderun MARDER bşk. 5 Mart 2015 Perşembe
Yıllardır yakından tanıdığım doktoru ayrımcı,ötekileştirmesini asla becermiyen eşitlikçi bir kişiliği var her yönü ile desdekliyoruz,iskenderun için büyük bir şans referansçın oluruz,çalışmalarında başarılar dilerız,kapılarımız size açık.
son gelişmeler
öne çıkanlar