Skip Navigation Links

CHP İktidarı İçin Çalışacağım..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, seçim çalışmaları kapsamında Payas İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP İktidarı İçin Çalışacağım.. Web
TV

Politika   A+a-

Onlarca araçlık konvoyla beraberinde kalabalık partili grupla CHP Payas İlçe Teşkilatını ziyaret eden Uğur Ağca’yı yine kalabalık partili grupla birlikte İlçe Başkanı Rafet Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sıcak karşılama sonrası partililerle kucaklaşan Uğur Ağca, yakın dostlarının ve partililerin ilgisinden bihayli memnundu.

CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya, AK Parti’nin 2023 hedefinin cumhuriyeti ortadan kaldırmak olduğu iddasında bulundu ve Cumhuriyet’e sahip çıkmak adına 7 Haziran seçimlerinde CHP’yi iktidara taşımanın gerekliliğini dile getirdi.

Hatay’da yaşanan aday adayı enflasyonuna dikkat çekerken, listede yer almayacak aday adaylarının küsmemesi gerektiğine dikkat çeken Rafet Özkaya, Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca’dan da bu konuda söz aldı.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca da yaptığı konuşmada, tek amacının AK Parti iktidarına son verip, CHP’yi iktidara taşıyacak kadroların içinde olmak olduğunu söylerken, aday listesine girmemesi halinde de var gücüyle CHP’yi iktidara taşımak için çalışmalarını sürdüreceğinin sözünü verdi.

Sağ-Sol ayırmadan çalışmak gerektiğini belirten Uğur Ağca, AK parti iktidarının yıkılması için sağ oyların da alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Doğal konuşması ve siyasetten uzak samimi duruşuyla gönülleri fetheden Uğur Ağca, fakirlikle geçen geçmişini unutmadığını ifade ederken, her zaman olduğu gibi insanları eşit bir şekilde kucaklayan, herkesin yardımına koşan bir anlayış içerisinde olacağını söyledi.  

 

CHP İktidarı İçin Çalışacağım..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet