Skip Navigation Links

Bu ülkede umudun adı CHP’dir…”

Dr. Ender Çolakoğlu, CHP Hatay Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Politika   A+a-

   Dr. Ender Çolakoğlu, İskenderun Beyaz Saray Restoran’da düzenlediği bir akşam etkinliğinde, CHP Hatay Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Düzenlenen yemekli toplantıya Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, Arsuz Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, Arsuz ve havalisindeki köy ve mahalle muhtarlarıyla, bölgedeki bazı eski belde belediye başkanları ve diğer konuklar katıldılar.

 

    Gecede, kurulu konuşma kürsüsünde etkili ve coşkulu bir konuşma yapan Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu “2015 yılı genel seçimlerinde CHP’den aday adayı olduğunu açıklamak üzere buradayım” dedi. Dr. Çolakoğlu sözlerinin devamında ise özetle “Bu toprakları başka gündemlerin içine çekmek isteyenleri haksız çıkarmak, bizim için zorunluktur. Hep beraber bıkmadan inanç ve kararlılıkla barışı savunacağız. ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ diye haykıracağız. Bunu bu bölgenin barışçı ruhun temsil eden tek parti olan CHP çatısı altında yapacağız” diye konuştu.

 

    Temiz ve hesap verilebilir siyasetten yoksunuz

 

    Dr. Çolakoğlu konuşmasında temiz siyasete de işaret ederek “sadece huzurdan yoksun değiliz. Temiz ve hesap verilebilir siyasetten de de yoksunuz. CHP’li olup siyasi temsil görevine talip olanlar, temiz ve hesap verilebilir bir siyaseti temel almalıdır. Sizlere söz veriyorum ki talip olduğum bu görevde CHP ve kendi geçmişime yakışır şekilde davranacak, hesap vermeyeceğim bir işin içinde hiçbir bir zaman olmayacağım. Bu benim için istisnası olmayacak bir ilkedir. 15-16 ay kadar önce bu ülkede gezi direnişi yaşandı. Düşlerindeki özgür dünyayı yaşamak isteyen gençlerimiz bu direnişte hayatlarını kaybettiler. (Berkin, Ali İsmail, Abdullah, Ethem ve daha niceleri) Ben onların düşlerindeki özgür Türkiye’ye inanıyorum ve böyle bir Türkiye için çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

    Dertlerimiz ve çaremiz aynı

 

    Milletvekili aday adayı Çolakoğlu konuşmasının son bölümünde CHP’nin Türkiye’de umut olduğunu öne sürerek “ Bu ülkede umudun adı CHP’dir. CHP’yi oluşturan aydın, vatansever, insanlar yan yana omuz omuza olduğunda iktidar olmak yolunda engellenemez bir güç olacağımızı düşünüyor ve 2015 genel seçimleri sonrası partimizin iktidara geleceğine inanıyorum. Hatay’da yöntem ne olursa, listede olsam da olmasam da aynı enerji ve irade ile CHP’nin Hatay’da en başarılı sonucu alması için çalışacağım. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum, İyi ki geldiniz ve bu coşkuyu paylaştık. Dertlerimiz ve çaremiz ve aynı. CHP ile varlık ve birlik içinde özgür bir biçimde yaşadığımız günlere beraber yürüyeceğiz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

   Dr. Çolakoğlu, alkış alan konuşması sonrası tekrar masadaki yerini aldı ve etkinlik sohbet ortamında devam etti.

 

   Dr. Ender Çolakoğlu kimdir?

 

    Dr. Çolakoğlu 1966 yılında İskenderun ‘da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İskenderun ‘da tamamladıktan sonra 1981 yılında girdiği Ç.Ü. Tıp Fakültesinden 1987 yılında mezun oldu. 1992 yılında İç Hastalıkları Uzmanı oldu. 1999-2009 yılları arasında İskenderun Devlet Hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı. 2009 yılında İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde çalışmaya başladı. Gelişim Hastanesi’nin gelişimine katkı sunan hekimlerden biri oldu. Dr. Çolakoğlu, Gelişim Hastanesinde dört yılı aşkın süre doktorluğun yanı sıra Başhekimlik ve Genel Koordinatörlük görevlerini yürüttü. Özellikle Diyabetusmellitus ve Hipertansiyon konusunda çalışmalar yürüten Dr. Ender Çolakoğlu’nun çok sayıda yurt içi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunuyor. Halen İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak pozitif enerjiyle, şifa dağıtan Dr. Çolakoğlu, hasta memnuniyetini sağlayan başarılı bir hekim olarak göz doldurmaya devam ediyor. Dr. Ender Çolakoğlu, emekli Fizyoterapist eşiyle 25 yıllık evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

 

 


Bu ülkede umudun adı CHP’dir…” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet