Skip Navigation Links

Bu Kent Hepimizin..

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi ve İskenderun Temsilcilik yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulund

Gündem   A+a-

 

    Makamda gerçekleşen ziyarete, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Başkan Yardımcısı Galip Dalyan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, Temsilcilik Başkan Yardımcısı Şükrü Altay eşlik etti.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Her zaman yanınızdayım. Siz gazilere, şehitlerimize çok şey borçluyuz. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Sivil toplum kuruluşlarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla diyalog halinde olacağız. Sizlerin fikirlerinizden, önerilerinizden de yararlanacağız. Bu kent hepimizin” dedi.

    Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i tebrik eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik ve Hatay Şubesi yöneticileri, “Size görevinizde başarılar diliyoruz. İskenderun için güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” dediler.

    Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

    Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne anı tabağı verirken, konukları da Başkan’a başarı temennisinde bulunarak, plaket takdim ettiler.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet