Skip Navigation Links

Bu Çocuklar Parmak Isırttı

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programı büyük beğeni topladı.

Gündem   A+a-


Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu 23 nisan... paylaşan: 8gunhaber

 İskenderun’da okul öncesi eğitim kurumları sıralamasında isminden başarıyla söz ettiren Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu , 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamalarını okul bahçesinde gerçekleştirdi.

İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu öğrenci velileri ve öğretmenlerin yoğun katılım gösterdikleri kutlamalar coşku içerisinde geçti.

 
 
 

Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu yaptığı konuşmada bir yıl önce aynı okulda anneler günü etkinliğini hatırladığını ve aynı coşkuyu yaşadığını belirterek İskenderun’a bir anaokulun ardından birde ilköğretim okulu kazandırdığı için Naciye Düzen ve kızı Suna Tekin’i teşekkür ederek çiçek taktim etti.

 
 
 
 

23 NİSAN COŞKUSU YÜREKLERDE HİSSEDİLDİ

 

Konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlerin haftalardır özveriyle hazırladıkları gösterilerin sunumuna geçildi. Miniklerin renga renk kıyafetlerle müzik eşliğinde sundukları çeşitli gösteriler beğeniyle izlenirken anne ve babalar çocuklarıyla gurur duydular. İğne atsanız yere düşmez deyimi kalabalığın yaşandığı okul bahçesinde yaklaşık iki saat süren gösterilerde minikler hünerlerini sergileyerek izleyenlere heyecanlı saatler yaşattılar.

 
 

Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdür Hüseyin Gündüz yaptığı konuşmada, etkinliklerde okulun bahçesine ve salonlara sığamadıklarını ifade ederek, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bu sıkıntını giderilmesi için talepte bulunduğu ifade etti.

 
 

Hüseyin Gündüz konuşmasında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara ve çiçeklere verdiği önemi , Atatürk’ün bir çocukla yaşadığı ilginç sohbeti veli ve öğrencilerle paylaştı.

 

 

 
Bu Çocuklar Parmak Isırttı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
aaali 25 Nisan 2014 Cuma
maşallah Allahım esirgesin hepsini
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet