Skip Navigation Links

Bu bir veda yemeği..

Hassa İlçesinden tayini çıkan kurum amirlerine Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU tarafından veda yemeği verildi.

Yaşam   A+a-

 

   Hassa İncesu Tesislerinde düzenlenen veda programına ;

     Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU ,Hassa belediye Başkanı Aburahman Demirel ve Başkan Yardımcıları,İlçe Garnizon Komutan Vekili J.Üsteğmen Ahmet Seyhun,kurum amirleri ve kurum çalışanları katıldı.

     İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak,İlçe Tapu Müdürü Fikret Gümüştaş ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halit Avcı onuruna verilen yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU;

    “ İnsanın yapabileceği en şerefli mesleklerden biri hiç şüphesiz devlet hizmetinde yer alıp kendi milletine hizmet etmektir.Buradan ayrılan üç değerli dairemiz de bu şerefli hizmetlerini ilçemiz Hassa da hakkını vererek gerçekleştirdiler. Ancak kimi evlatlarının eğitim durumu kimi ise aile bütünlüğünü seneler sonra sağlamak için ilçemizden çok da istemeyerek ayrılmak zorundalar. Ayrılan daire amirlerimizin her birinde devlet memurunda ve bir amirde olması gereken vasıfların hepsi vardı.Biz kendilerinden memnun idik ancak bazen vedalar mecburiyet oluyor.Ben kendilerine ilçemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor , aileleri ile beraber sağlık ve afiyet içerisinde mutlu başarılı meslek hayatları temenni ediyorum ”.dedi.

    Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU,ilçemizden ayrılan kurum amirlerini takdir belgesiyle ödüllendirerek , Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel’le beraber ayrı ayrı birer plaket takdim ettiler.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet