Skip Navigation Links

Bu Başarının Mimarı İlyas Keleş..

Payas Nursan Anadolu Lisesi, Hatay’da öğretim kurumları arasında ilk üç arasında yer alıyor.

Gündem   A+a-

 Hatay’ın en başarılı öğretim kurumlarından Payas Nursan Anadolu Lisesi, 2010 yılında eğitim-öğretime başladığı günden bu yana eğitim, spor ve kültürel faaliyetlerdeki başarılarıyla adından söz ettirirken, bu kez de LYS’deki başarısıyla övünç kaynağı oldu.

Bu yıl ilk mezunların veren Nursan Anadolu Lisesi’nde 105 mezundan 60’ı en iyi üniversitelerde 4 yıllık fakültelere giriş yaptı.

Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı İlyas Keleş’in büyük bir özveri göstererek yaptırdığı Nursan Anadolu Lisesi, spor alanları, laboratuarları ve daha bir çok imkanı ile Hatay’da öğretim kurumları arasında ilk üç arasında yer alıyor.

Eğitim camiasında büyük yankı uyandıran Nursan Anadolu Lisesi’nin başarısı ise Okul Müdürü Abdullah Duman Eker’in de göğsünü kabartırken, bu başarının mimarının Hayırsever İşadamı İlyas Keleş olduğunu belirten Okul Müdürü Abdullah Eker, “Okulu yaptırırken her türlü özveri ile hiçbir masraftan kaçınmayan Hayırsever İşadamımız Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’e minnettarız. Sadece okulu yaptırmakla kalmadı, her türlü imkanı da okulumuza seferber ederek desteğini sürdürdü. Öğrencilerimizin bu başarısını okul idaresi ve öğrenciler olarak Sayın İlyas Keleş’e armağan ediyoruz” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet