Skip Navigation Links

Bende Esnaf Çocuğuyum,Sizi Çok İyi Anlıyorum

Riyat Kırmızıoğlu Belen Esnaf ve Sanatkarlar Odasınıziyaret etti.

Bende Esnaf Çocuğuyum,Sizi Çok İyi Anlıyorum

Politika   A+a-

Belen Esnaf ve Sanatkarlar odası ziyaretinde, Dr. Riyat Kırmızıoğlu esnaf ve halkla sohbet etti.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Belen Esnaf ve Sanatkarlar odasında ,Esnafımız şuan 23 çeşit vergi ile boğuşmaktadır. Ayrıca dükkanını siftahsız kapatmanın getirdiği ekonomik çöküntüyle karşı karşıyadır.

Esnaf vatandaşın kapı komşusudur. Esnafımıza tanınacak teşvikler ve vergi indirimleriyle desteklenmeleri sağlanmalıdır. Yok olmayla karşı karşıya kalan bazı mesleklerimizin, halkın bu hizmeti başka yerden almasının zorlaşacağından dolayı özellikle desteklenmeleri gerekmektedir. Ben bir esnaf çocuğu olarak sizi çok iyi anlıyorum ve çözümleri beraber üreterek hayata geçirilmesi için söz veriyorum dedi.

Ekibiyle beraber ziyaret ettiği şoförler ve otomobilciler cemiyetinde çok sayıda şoför esnafıyla sohbet eden, Dr.Riyat Kırmızıoğlu burada son günlerde yaşanan Özgecan Aslan vahşetinde şoför esnafını sorumlu tutulamayacağını bu konuda devletin denetim ve eğitim görevlerini yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ardından bölgedeki esnafları işyerlerinde ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu hayırlı işler dileğinde bulundu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet