Skip Navigation Links

BELEN BELEDİYE BAŞKANI,HALKININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU,halkının yanında olmaya devam ediyor.

Politika   A+a-

 

    Genel olarak,gündüz mesaisini , Belen merkezde resmi ve protokol işlerinde harcayan Başkan Adnan VURUCU,gece mesaisini Belen dışındaki mahallerde halkının acı ve tatlı anlarını paylaşarak geçirmeye özen gösteriyor.

    Akşamdan sonra yönetim ekibiyle Belen Kıcı mahallesine hasta ziyaretine gelen Başkan VURUCU’nun bu davranışı ,mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı.

    Belen Kıcı Mahallesinde iki dönem muhtarlık yapan Şit Mülayim’in ameliyat olan eşine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU ;

    “Biz, her zaman için halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

    Başkan Adnan VURUCU;

    “Bizleri bu makama taşıyan halkımızı unutmak için seçilmedik.Onlarda bizleri yalnızca seçim zamanlarına boy gösteren ,seçildikten sonra unutan ve unutulan bir başkan olarak seçmediler.Beni ve ekibimi Belen’e hizmet etmek için seçtiler.kendilerine yakın ,dertlerine ortak olmak için seçtiler.Bizde mesai mefhumu gözetmeksizin halkımın yanında olmaya çalışıyoruz. Dertlerine ortak olarak acı ve tatlı anlarını paylaşmaya özen gösteriyoruz.Bu bağlamda sabah mesaime yorgun ve yılgın bir şekilde değil,bilakis halkımdan aldığım bu güç ve enerjiyle daha enerjik olarak başlıyorum.dedi.

    Kıcı Mahallesi eski Muhtarı Şit Mülayim’de, Başkan VURUCU ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet