Skip Navigation Links

Bana arkadaşını söyle…

Demokrat Parti Hatay Teşkilatlandırma Sorumlusu Coşkun Çelenk, yaptığı açıklamayla gündem yaratacak..

Gündem   A+a-

 Demokrat Parti Hatay Teşkilatlandırma Sorumlusu Coşkun Çelenk, cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türkiye’nin adayı olduğunu belirterek, diğer iki Aday Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş’ın aynı amaca hizmet ettiklerini iddia etti.

Yaptığı yazılı açıklamada “Bana arkadaşını söyle” atasözüyle bazı hatırlatmalar yaparak seçmene uyarıda bulunan Coşkun Çelenk, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ilk kez 9 siyasi oluşumu bir araya getirmek becerisine sahip bir aday olduğuna vurgu yaptı.

Coşkun Çelenk açıklamasında şöyle dedi: “Bana arkadaşını söyle..

Allah yanında olanın yar ve yardımcısıdır.

Adam arkadaşına birisini tanımadığını sormuş, arkadaşı da "hayır tanımam ama arkadaşlarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" demiş.

Üç Cumhurbaşkanı adayımız var, ilk iki kişi devlet ve makam olanaklarını kullanarak bu yarışta kendilerine imkan sağlamaktalar, bu ikili yani Sayın Erdoğan ve Demirtaş bizlerce malum, Erdoğan PKK, IŞİD, ,Elkaide, El Nusra, Müslüman Kardeşler İsrail gibi Terör Örgütlerinin dostu ve hamisi ve bu örgütlerin katliamına her türlü yardım ve yataklığı yaptığı Devletin resmi belgeleri ile belgelenmiş, düşüncesinde padişahlık benzeri başkanlık rejimi olan Cumhuriyet karşıtı bir şahıs, diğeri ise; PKK kamplarında onların üniformaları ile eğitim görmüş bir eski PKK'lı bu gün ise PKK'nın TBMM sinde Milletvekili, bu ikiliyi tanımanız için arkadaşlarını biliyor olmanız yeterli.

Gelelim üçüncü adayımıza, en yakın arkadaş kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim; Gördüğü eğitim dallarında birisi dinimiz, diğer arkadaşları diplomat ve bilim adamları, insanlara yaklaşım şekli, diğer iki adaylardan çok farklı önce saydığım iki aday hakaret, iftira ve yalanlar ile yarışı sürdürürken, üçüncü adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu Bey sahip olduğu çatının altında dokuz siyasi partiyi Türkiye siyasi hayatında ilk defa bir araya getirme becerisini gösterebilen ve rakiplerinin bayramını kutlamayı ihmal etmeyen sevecen bir kişilik sahibi.

Onun için diyorum ki, bizler Adalet Partisi, Anavatan Partisi, Demokratik Parti Partileri olarak şimdi yukarıdaki adamın arkadaşına sorduğu soruyu sizlere bu üç aday için sorsam ne cevap verirsiniz.

İyisi mi siz bana cevap vermeyin cevabınızı 10 Ağustos'ta vicdanınızın sesi ile sandıkta verin.

Benim sadece bir tavsiyem olabilir, kullanacağınız oy bizleri ya terörün yuvalandığı, Padişah esareti ile zulmün devamına ya da bir alimin idare ettiği hür ve bağımsız Cumhuriyet idaresinde yaşam mutluluğuna götürecektir. Takdir sizin kullanacağınız oylar çocuklarınızın geleceğidir.”

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet