Skip Navigation Links

BAŞKAN SAVAŞ’TAN HATAYSPOR’A MORAL ZİYARETİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor yönetim ve futbolcularına Gölbaşıspor maçı öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

Spor   A+a-

 

     Hatayspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette Hatayspor yönetimi ve futbolcular hazır bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Gölbaşıspor maçı öncesi yönetime ve futbolculara başarı diledi.

    Başkan Savaş, “Gözbebeğimiz Hataysporumuzla, gurur duyuyoruz. Yönetimimize, teknik kadromuza ve futbolcularımıza Gölbaşıspor maçı öncesi başarılar diliyorum. İnşallah bu maçı alarak emin adımlarlarla hedefe gidecektir’’ dedi.

    Takımın moral ve motivasiyonunun her zaman üst düzeyde tutulması gerektiğinin altını çizen Hatayspor Başkanı Jan Baram, güçlü bir takım olduklarını dile getirdi. Bu hafta kendi evimizde ağırlayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ve kendi saha avantajımızı kullanarak, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu gün oyuncularımıza moral ziyareti gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret, oyuncularımız için güzel bir moral ve motivasiyon oldu. Önümüzdeki maçı kazanıp, yönetim kurulu üyelerimize ve taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

     Gerçekleşen ziyarette Hatayspor’un başarılı olması için dualar okunarak kurban kesildi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet