Skip Navigation Links

Başkan Savaş Ödülleri Dağıttı

BAŞKAN SAVAŞ, SATRANÇ ŞAMPİYONLARINA ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ.BAŞKAN SAVAŞ, SÜNNET TÖRENİNDE MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

Yaşam   A+a-

 

    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Hatay’ın anavatana katılışının 75. yılı münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet ve satranç törenlerine katıldı.

    HATMEK Salonu’nda düzenlenen törende çocuklardan kimilerinin ağladığı kimilerinin de güldüğü gözlenirken, aileleri ise çocuklarının sünnet olmasından dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek kendilerine bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.

    Sünnet olan çocuklarla biraraya gelen Başkan Savaş, okunan duaların ardından çocuklara Ay Yıldızlı balonlar dağıttı ve çeşitli hediyeler verdi.

Hazırlanan sünnet törenin anısına Sağlık Eğitmeni tarafından Başkan Savaş’a bir plaket takdim edildi.

    Sünnet töreninin ardından Başkan Savaş Antakya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Satranç Turnuvası ödül törenine katıldı.

    Başkan Savaş, Açık Yaş, 16 Yaş ve Altı satranç turnuvalarında dereceye girenlere ödüllerini verip tek tek sporcuları tebrik etti.

 

    Düzenlenen sünnet töreninde Başkan Savaş yaptığı konuşma da, Çocukların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

    Satranç töreninde ise Başkan Savaş, yarışmaya destek veren tüm sporseverlerine, spor adamlarına teşekkür ederek, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi.

    Hatay’ın Büyükşehir Belediyesi olarak ilk turnuvaları olduğunu belirten Başkan Savaş, “Bu turnuvayı Antakya Belediyesi Başkanlığım zamanında üç defa yaptık bu da dördüncüsü inşallah bundan sonra daha geniş katılımlı ve uluslararası oyuncularımızla sadece bir yerde değil 20-30 yerde olur. Tüm sporcularımızı dereceye giren girmeyen herkesi tebrik ediyoruz. Büyük olan Hatay’ın kurtuluşu Hatay’ın kültüründe hem spora destek vermek hem de bugünleri anmaktı. Tabi birileri kazanacak ama kazanamayan sporcularımızda önümüzdeki senelerde hem birincilik hem ikincilik ve üstüyle bekliyoruz tekrar hepinize teşekkür ediyoruz tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

    Törenlere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet