Skip Navigation Links

BAŞKAN SAVAŞ “AMACIMIZ MUTLU BİR HAYAT OLUŞTURMAK”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Halil Uyumaz ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bıyık’ı makamında ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 

    Ziyarette Başkan Savaş, hiçbir ayrım yapmadan herkese el uzattıklarının altını çizdi.

    Yaptığı ziyaretlerde Hatay’ın gündemine dair açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, Son zamanlarda yaşanan Suriye gerginliğine kanıp toplum huzurunu korumaya çalışmak için canla başla mücadele ettiklerini ifade ederek “Esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve kamu kurum kuruluşlarıyla Hatay'ın mozaiğine uygun olarak hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Hatay'ın canlılığına canlılık katmak için siyasal, bölgesel, dini ve mezhepsel ayrım yapmadan herkese el uzatıyoruz. Bizler Hatay’ın birliği ve beraberliğine gönül vermiş insanlarız. Bizler Türkiye’de daha mutlu bir hayat istiyoruz. Hatay’da da öyle. Amacımız son zamanlardaki gergin ortamı azaltmak, mutlu bir hayat oluşturmak. Burada hem bizlere hem vatandaşlarımıza büyük görevler düşüyor” dedi.

    Kırıkhan Kaymakamı Halil Uyumaz ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bıyık ise yaptıkları açıklamalarda “Hatay’ı kalkındırmada ve var olan huzurunu koruma adına yapılacak her hizmette hiçbir destekten kaçınmayacaklarını ifade ettiler.

     Daha sonra Başkan Savaş Kırıkhan İtfaiye Müdürlüğü’ne, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ve mahalleleri ziyaretlerde bulunarak, sorunları dinleyip çözüm yolları aradı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet