Skip Navigation Links

Bahçeşehir Koleji Teog’da Rekor Başarıya İmza Attı

Bahçeşehir Koleji bu sonuçlarla ulaşılması zor bir akademik başarıya imza atmış oldu.

Eğitim   A+a-

 2013-2014 eğitim yılında ilk defa uygulanan TEOG Sınavında Bahçeşehir Koleji rekor bir başarıya imza attı. Türkiye genelinde TEOG 1’de 19, TEOG 2’de 37 olmak üzere toplam 56 öğrencisi sınavlarda tüm sorulara doğru yanıt verirken Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü öğrencisi Umut Can Özonur TEOG 2’de 120 sorudan 119’unadoğru yanıt vererek İskenderun’un en başarılı öğrencileri arasında yerini aldı.

 

“Dünya Okulu” vizyonu doğrultusunda her alanda başarıları ile ön plana çıkan öğrenciler yetiştiren Bahçeşehir Koleji TEOG Sınav sonuçlarında Türkiye’nin zirvesinde yer aldı. Türkiye genelinde TEOG 1’de 19, TEOG 2’de 37 olmak üzere toplam 56 öğrencisi tüm sorulara doğru yanıt veren Bahçeşehir Koleji bu sonuçlarla ulaşılması zor bir akademik başarıya imza atmış oldu.

 

İSKENDERUN’UN GURURU

Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü eğitim hayatına getirdiği dinamizmle İskenderun’uneğitim hayatına yön veriyor. TEOG 2’de120 sorudan119’una doğru yanıt veren öğrencisi Umut Can Özonur'da bu başarıların en güzel örneği olarak, hem Bahçeşehir Kolejine hem de İskenderun’a büyük bir gurur yaşattı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet