Skip Navigation Links

Arsuz’da Nazım Culha Sevgisi Bir Başka..

Culha, aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan Arsuz halkını belde belde (mahalle) gezerek, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Gündem   A+a-

 

 

  Geçtiğimiz hafta sonu da Karaağaç, Üçgüllük ve Gökmeydan beldelerini ziyaret eden Culha’ya sevgi seli vardı. Teşekkür ziyaretleri miting havasında geçti. Arsuz halkı, tabanın sesini dinleyip Nazım Culha’yı aday olarak gösterdikleri içinde CHP Genel merkeze teşekkür ettiler.

 

  CHP İlçe Başkanı Faik Çekin ile birlikte Karaağaç’ın Övündük mahallesine ilk ziyaretini gerçekleştiren CHP Aday Culha, burada toplanan halka seslendi. Yerel yönetimde bu bölgenin yeni bir döneme girdiğini söyleyen Culha, “Arsuz, şuanda Türkiye’nin en büyük coğrafyasına sahip ikinci yer konumun sahip. Ülkemizde ve dünyamızda eşi zor görülen coğrafi yapıya sahiptir. Bu ilçeyi planlarken, bu ihtişama yakışır, modern bir kent yapısına kavuşturacak şekilde çalışmalar yapacağız. Öncelikle Arsuz’u bütünleştireceğiz. Daha sonra altyapısını oluşturacağız. İnsanların rahatça yaşayabileceği yeşil alanlar, meydanlar, sosyal tesisler ve çok amaçlı kültür tesisleri kuracağız. Turizm alanında da burasını cazibe merkezi konumuna getireceğiz. Bunları da bilimsel olarak gerçekleştireceğiz. Bu bölgesinin eksiklikleri sosyal ve kültürel tesislerin olmayışıdır. Spor kompleksleri yapacağız. Özelikle futbol alanında zengin bir yapıya sahip ilçemizdeki spor kulüpleri desteklenerek, gururumuz olan yeni Selçuklar ve İsmailler yetiştireceğiz. Halkında rahat spor yapabileceği alanlar oluşturacağız” derken, bu bölgenin eksikliklerini bildiğini bunarlı gidermek adına halkında görüşlerini alacağını söyledi.

 

 

 

 

  Bu bölgenin istihdam sorunu olduğuna da vurgu yapan Culha, “Çoğu gençlerimiz çalışmak için yurt dışındalar. Burada istihdamı sağlamak, ülke ve bölge ekonomisine katkı sunmak için istihdama yönelik çalışmalar yürüteceğiz” diye konuştu.

 

 

 

  Üçgüllük beldesine geçen Nazım Culha’yı kalabalık Üçgüllük halkı coşku ile karşıladı. Burada da toplanan halka önce CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, “Arsuz ilçesi için belediye meclisine çok sayıda müracaatlar var. Buda partimizin bu bölgedeki gücünü göstermektedir. Ama şu unutulmasın ki toplam 25 meclis üyesi olacak belediyede! Partimize meclis üyeliği için müracaat sayısı bunun 4-5 katıdır. Takdir edersiniz ki hepsinin meclis üyesi yapma şansımız yok. O nedenle her yerin temsili için dengeyi korumak adına müracaatlarda arasındaki adayları sık eleyip sık dokuyacağız. Belli bir grubu değil, idealler ve ideoloji için aday listesi oluşturulacaktır. Liste dışında kalacak olanlardan anlayış göstermesini bekliyoruz” diye konuştu. Daha sonra büyük alkışlarla söz alan Nazım Culha, “Şuanda aday olarak karşınızdayım. Bu sürece kadar bana vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Adaylar arasında kopma yok. Hep birlikte CHP’yi iktidara taşıyacağız. Nasip olurda belediye başkanı olursam, buranın değerlerini ön planda tutarak, bir çalışma ortaya koyacağız. Bu bölgenin temelini hep birlikte atacağız. Çalışmalarımız bilimsel olacaktır. Çalışmalarımızın merkezinde insan olacaktır. İlçeyi bütünlük içerisinde yöneteceğiz. İstihdama yönelik çalışmalarımız olacaktır” dedi. Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Balta da halkı selamlayarak, “Nazım Culha’yı belediye başkanı yapmak için desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Arsuz’da CHP bayrağını dalgalandıracağız” dedi. Konuşmanın ardında coşkulu kalabalık Culha’yı omuzlarına alarak, onu belediye başkanı yapmak için yanında olduklarını belirtrek, sevgi gösterisinde bulundular.

 

 

 

 

 

   Gökmeydan Beldesine geçen Culha’yı, Belediye Başkanı Necim Bozkurt ve yöre halkı karşıladı. Burada da halka seslenen Culha, “İstihdamı da turizme yönelik yapılacak yatırımlarla kısmı olarak çözme yolunu gideceğiz. Yatırımcılardan tek isteğimiz istihdamın bu bölgenin insanlarından karşılanması olacaktır. Halkı denizle buluşturacağız. Halk plajları yapacağız. Ben bu kenti sizlerle yönetmeye talibim. Mevcut karayollarının yanında mahalleye dönüşecek olan beldeler arasında yeni modern yollar yapacağız. Ben; devrimci, sosyal demokratların adayıyım!” dedi.

 

  Culha, yerel seçimlerde iktidarın oy oranlarının aşağıya çekilmesi gerektiğine de vurgu yaparak; “Ülkemizi yöneten siyasi iktidar maalesef ülkeyi demokratik bir şekilde yönetmemektedir. Yanlış Suriye politikası ile bu bölgeye büyük sıkıntılar ve huzursuzluklar yaşamaktadır. Bu nedenle yerel seçimlerde maksimum oy alarak 2015’te gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin önünü açmalıyız. CHP’yi iktidara taşımak için çaba göstermeliyiz” derken, Arsuz ve büyükşehir belediyesini almak için yöre halkının desteğini istedi.

 

 

  Daha sonra söz alan Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, “İki dönem üst üstte beni belediye başkanlığına layık gördüğünüzden dolayı sizlere teşekkür ederim. Bundan böyle temennimiz Culah’ı destekleyerek, Arsuz ilçe belediyesini kazanmaktır. Kendisi de bizim burada yaptığımız çalışmaları daha da ileriye götürecek çalışmalar içerisine girecektir. Bu konu bize düşen onun yanında dik durup, onun yanında olmaktır. Yeni seçilecek idareye fahri danışmanlık yapmaya hazırım. Fikirlerimiz ve görüşlerimiz alınırsa her konuda yardımcı olurum. Gökmeydan halkının da Nazım Culha’nın yanında olmasını istiyorum” dedi.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet