Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ameliyat Sonrası Sağlığına Kavuştu

180 kilo ağırlığındaki Burak’a tüp mide operasyonu yapıldı

Ameliyat Sonrası Sağlığına Kavuştu

Sağlık   A+a-

Aşırı kiloları nedeniyle, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı olan 28 yaşındaki Burak Kara, ameliyat sonrası sağlığına kavuştu ve zayıflamaya başladı. Çocukluğundan beri aşırı kilolarından şikâyetçi olan Burak Kara, 10 yaşından itibaren kilo almaya başladığını ifade ederek, tüp mide ameliyatı olmak istedi. Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan Burak Kara, diyetisyen kontrolünde hızla kilo vermeye başladı.
Obezitenin en iyi çözümlerinden birinin tüp mide ameliyatı olduğunu ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Burak Kara isimli hastamızın kendisiyle görüştük ve Burak’a Sleeve Gastrektomi operasyonu gerçekleştirdik. Hedefimiz, hastamızın bir yıl içerisinde 100 kiloya kadar düşmesini sağlamak.  Ameliyat sonrası Burak’ın daha sağlıklı bir birey olacağının kanaatindeyiz. Hastamız oldukça duyarlı ve konuyla ilgili yeterli donanıma sahip. Bundan dolayı Burak ve ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“10 yaşımdan beri kilo problemi yaşıyorum”
Çocukluğundan beri kilolu olduğunu ve yemek yemeyi çok sevdiğinibelirten 180 kilogramağırlığındakiBurak Kara, “10 yaşımdan bu yana, kilo problemi yaşıyorum. Bundan dolayı hem aile, hem de meslek hayatımda çok sıkıntı yaşadım. İstanbul’da aşçılık yapıyorum ve yemeyi çok seviyorum. Fakat kilolarımdan yana şikâyetlerim artıyordu. Bu anlamda ne yapabilirim diye, araştırmalarda bulundum. En son çare ameliyat olmaya karar verdim, fakat ailemi ikna edemedim. Ailem daha sonra Cavit Göktaş’ın Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde göreve başladığını öğrenmiş. Doktorumuzu araştırdım ve daha sonra annem doktorla görüştü. Tereddütlü bir şekilde, işyerimden izin alarak geldim. Sonuç gayet iyi oldu. Umarım bundan sonra da iyi olacaktır. Şuanda herhangi bir açlık hissetmiyorum. Zamanla daha iyi olacağımı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
Anne Nilay Kara ise, ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Op. Dr. Cavit Göktaş’a teşekkür ederek, “Oğlum,önceden beri ameliyat olmayı istiyordu. Ameliyatla ilgili tereddütlerimiz olduğu için biz de olumlu yaklaşmıyorduk. Fakat Burak, istesek de istemesek te ameliyat olacağını söyledi. Ben de araştırmalarda bulundum ve araştırdığım süreçte Cavit Bey’le karşılaştım. Cavit Bey’in obezite ile ilgili sertifikalarının olduğunu öğrendim. Kendisiyle tanıştım ve O’na güvendim. Oğlum geldi, ameliyat oldu. Şuan gayet iyi durumda. Doktorumuza çok teşekkür ederiz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş