Skip Navigation Links

Akdeniz’de İşbirliğini Hedefliyoruz

ATSİAD Yönetimi Gazetecilerle Buluştu

Gündem   A+a-

 

    Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş Adamları Derneği (ATSİAD), yönetim kurulu İskenderun Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun’un önde gelen tanınmış iş adamlarının bir araya geldiği ATSİAD yönetimini İskenderun Gazeteciler Cemiyet (İGC) Başkanı Şehmus Aslan ile birçok basın mensubu karşıladı.

    Başarılı Çalışmaların Altına İmza Atmak İstiyoruz

   ATSİAD Yönetimine başarılar dileyen Şehmus Aslan, çalışmaların bölgenin yararına olmasın temennisinde bulundu. ATSİAD olarak istikrarı hedef edindiklerini ve amaçlarının Akdeniz bölgesinde iş birliği olunduğunu açıklayan ATSİAD Başkanı Şekip Abacı ise; “ İstikrar anlamında ekonomik iş birliği anlamında bir şeyler yapmak üzere yaklaşık 100 üzeri iş adamı ile bir araya gelerek derneğimizi oluşturmuş olduk. 11 kişilik bir yönetim kurulu üyemiz var. 54 kurucu üye ile derneğimizi kurduk. Şu anda da mevcut üyemiz 100 üzeridir. Amacımız bölge ve özellikle de İskenderun’da iş birliğini sağlayıp bölgede başarılı çalışmaların altına imza atmaktır” dedi.

 

    Hedef; Akdeniz

    Derneğin adının Akdeniz ile başlamasında gayelerinin bölgede iş birliği çalışması olduğunu kaydeden Abacı; “Akdeniz dedik çünkü yapacaklarımızı sadece İskenderun için değil bölgeye yaymak istiyoruz. Temel amacımız işbirliği içerisinde olmak. İnşallah İskenderun’umuza ve bölgemize yararlı olmaya çalışacağız” açıklamasına yer verdi. Abacı, son olarak basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

TSİAD yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Başkan  Şekip Abacı, Başkan Yar.Züher Bulgurcu, Başkan Yar.Ali İnan, Genel Sek.M.Fatin Bereketoğlu, Sayman  Haşim Sağır, Üye Gülden Özdemir, Üye Mehmet Parlar, Üye Mithat Ceritbinmez, Üye Galip Biçer, Üye  M.Ali Bulut ve Üye Yusuf Yılmaz

 

HABER: SEYİT ASLAN

 


Akdeniz’de İşbirliğini Hedefliyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet